Publicerad 13 Juni, 2018

#Alla tecknar! Sommarkul för alla kreativa barn.

Alla kan teckna! Det är budskapet i Region Blekinges och Ronneby kommuns arrangemang som inbjuder alla barn och unga att teckna somriga bilder med konstnären och illustratören Mattias Olsson.

Blekinges barn och unga får en alldeles egen, unik kringresande ateljé att ta del av i sommar. Wow, kul utomhus med tält och allt!

Deltagarna får på olika sätt testa att teckna vid stafflier. Konstnären och illustratören MattiasOlsson hjälper till med tips och trix. Vissa datum dyker det även upp en konstnärsgäst - Sofia de la Fuente och Svetlana Leuchuk.

En ny plats får besök varje utsatt datum.,Var finns annonserat i bifogad PDF, på kommunens webbplats och på Konst i Blekinges webbplats, www.konstiblekinge.se.

Aktiviteten är öppen för barn och ungdomar 7 år och uppåt och pågår 4 – 20 juli. I mån av plats kan givetvis ännu yngre konstnärer teckna.

#Alla Tecknar är ett projekt för Konst i Blekinge och Kulturcentrum Ronneby konsthall.

Se PDF med mer information