Gå direkt till innehållet
news_image:alt_text

Publicerad 14 Juni, 2018

Blekingetrafiken utökar skärgårdstrafiken med ny linje till Utklippan

Under juli och augusti kommer Blekingetrafiken att trafikera Utklippan i Karlskrona skärgård. Skärgårdslinjen avgår från Handelshamnen, tre dagar i veckan.

På uppdrag av Karlskrona kommun har Blekingetrafiken upphandlat skärgårdstrafik mellan Handelshamnen och Utklippan i Karlskrona. Avtal tecknades i veckan med Karlskrona Sjötaxi som kommer att trafikera sträckan tre dagar i veckan mellan den 1 juli och 19 augusti 2018.

M/F Sjöbussen kommer att köra en tur/retur om dagen onsdagar, fredagar och söndagar. Onsdag och fredag är avgångstiden klockan 10 från Handelshamnen och klockan 12 från Utklippan. På söndagar är det samma avgångstid från Handelshamnen med återresa från Utklippan klockan 14. Restiden är en timme. Ombord finns det plats för 12 sittande passagerare. För att säkerställa plats ombord rekommenderas förbokning och biljettköp via www.nortic.se. I mån av plats kommer det även vara möjligt att köpa biljett ombord i samband med avgång. Priset för en tur/retur-biljett vuxen är 240 kr, halva priset för barn. Sommarkortet gäller om det finns platser kvar ombord strax innan avgång.

Tidtabell finns att hitta på blekingetrafiken.se samt i Reseplaneraren.

Bild: karlskronasjotaxi.se

Pratbubbla Kommentarer (0)

Skriv kommentar