Publicerad 29 Juni, 2017

Ge dina synpunkter på hur Blekinges infrastruktur ska utvecklas

Ett förslag till länstransportplan finns nu ute på remiss. I planen finns förslag på satsningar i Blekinges infrastruktur fram till år 2029. Synpunkter på remissförslaget kan lämnas fram till och med den 2 oktober till kansli@regionblekinge.se.

Förslaget till länstransportplan för Blekinge 2018-2029 och tillhörande miljökonsekvensbeskrivning finns att läsa på Region Blekinge webbplats www.regionblekinge.se/infrastruktur-trafik/laenstransportplanering/, se nedladdningsbara dokument till höger på sidan.

E_WARNING Error in file Template.php at line 1962: FilesystemIterator::__construct(/home/jhvpnquw/domains/regionblekinge.se/public_html/system/expressionengine/cache/default_site/page_cache/): failed to open dir: No such file or directory