Publicerad 24 Oktober, 2018

Höstlov = Konstlov - barn och unga får möjlighet att utveckla sin kreativitet

Barn och unga kan utveckla sin kreativitet under höstlovet genom att teckna serier, skapa figuriner i returmaterial eller modellera i lera. Detta är en uppföljning till sommarens kreativa verksamhet på Kulturcentrum Ronneby.

Under vecka 44 har Kulturcentrum utökade öppettider:
måndag – torsdag 10 – 16
fredag 11 – 16
lördag – söndag 11 – 15

Serietecknarskola, skapa figuriner i returmaterial eller modellera i lera på Kulturcentrum i Ronneby. Under höstlovet arrangeras konstaktiviteter för barn och unga. Kulturcentrum tillsammans med Konst i Blekinge gör en satsning på skapande verkstad för skolbarn under höstlovet.

Verk som har skapats under konstlovet visas på utställningen Konstlov i Kulturcentrums skaparverkstad från 1 november kl 15.00 till och med 4 november.

Höstlov = Konstlov är ett en fortsättning av sommarens aktiviteter på Kulturcentrum.
Målet är att ge barn och unga möjlighet att utveckla sin kreativitet med olika teman och material under höstlovet de kommande åren.

Höstlov = Konstlov är ett samarbete mellan Kulturcentrum/Ronneby Kommun och Konst i Blekinge/Region Blekinge.

Alla aktiviteter är gratis att delta i. Vill man vara säker på att få plats, anmäl intresse till:
Tine Bøthun tel. 0457-61 75 14, e-post: tine.bothun@ronneby.se

Konstlov är finansierat med stöd från Socialstyrelsen.