Hitta hit

Region Blekinges huvudkontor ligger på högskoleområdet på Gräsvik i Karlskrona. Kontoret är inrymt i en äldre stenbyggna som ursprungligen tjänade som kanslihus för Kungliga Karlskrona Grenadjärsregemente.

Huvuddelen av Region Blekinges kulturverksamheter; Musik i Blekinge, Dans i Sydost och Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg finns i Kulturkuben, Ronnebygatan 22 i Karlskrona. Slöjd i Blekinge har sin arbetsplats i Förvaltarbostaden, Blekinge Museum och delar av Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg har kontor på Växjö stadsbibliotek.

E_WARNING Error in file Template.php at line 1962: FilesystemIterator::__construct(/home/jhvpnquw/domains/regionblekinge.se/public_html/system/expressionengine/cache/default_site/page_cache/): failed to open dir: No such file or directory