Just nu söker vi en företagssäljare

Kollektivtrafiken i Blekinge utvecklas ständigt, allt fler väljer att resa med Blekingetrafiken. Vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar och vår målsättning är att få fler och nöjda kunder. Vi är en utvecklingsinriktad organisation med stor potential att öka andelen företagskunder. Nu söker vi en företagssäljare till vår marknad- och försäljningsorganisation som kan uppfylla våra mål inom företagsförsäljning.

Rollen som företagssäljare

Vi söker en driven företagssäljare som får företag, myndigheter och organisationer att erbjuda sina anställda resor som en förmån, men som också kan övertyga dem om fördelarna att resa kollektivt i tjänsten. På ett strukturerat arbetssätt söker du upp och bearbetar kunder. Du är en kommunikativ och engagerad person, som har förmåga att övertyga andra och som går från ord till handling. Om du är den vi söker är du bra på att skapa goda relationer och vi erbjuder dig en fri roll med stimulerande arbetsuppgifter.

Som säljare ingår du i vår marknad- och försäljningsorganisation där du arbetar självständigt med helhetsansvar för affären. Du utgår från Karlskrona men ditt arbetsområde är hela Blekinge.

Du ansvarar för hela processen från nykundsbearbetning till leverans och uppföljning. Dessutom kommer du att vara delaktig i leveransprocessen som sker inhouse. Med hjälp av dina erfarenheter kommer du även att bidra till utveckling av Blekingetrafikens nya biljett- och betalsystem ur ett företagskundsperspektiv. I dina arbetsuppgifter ingår också att delta i olika marknadsföringsaktiviteter såsom event och lokala mässor. Du rapporterar till försäljningsansvarig.

Vi ställer följande krav på dig:

• Lägst gymnasieutbildning
  • Flerårig erfarenhet av försäljning
  • Har tidigare arbetat med att söka upp kunder
  • Svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
  • B-körkort

Önskvärda erfarenheter och kvalifikationer:

• Tar egna initiativ, kan driva och få saker att hända som säljare
  • Resultatorienterad och är bra på att avsluta affären
  • Är lyhörd och tar vara på idéer vid företagsbesök för att bidra till utveckling av vår försäljning
  • Förstår och kan omsätta kundernas krav
  • Har tålamod och mod
  • God administrativ förmåga
  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens

Anställningen och sysselsättningsgraden

Blekingetrafiken är en del av Region Blekinge, där du anställs. Anställningen är en allmän visstidsanställning, heltid under ett år med ömsesidig uppsägningstid om en månad. Tillträde är snarast. Läs mer om Blekingetrafiken och tjänsten på blekingetrafiken.se/om-oss/lediga-jobb/#foretagssaljare.

Frågor om tjänsten besvaras av Anna Claesson, Marknads- och försäljningschef,
telefon 0455-32 21 30 alt. anna.claesson@blekingetrafiken.se
Facklig kontaktperson är Anna Förberg, SACO, telefon 0455-32 21 46 alt. anna.forberg@blekingetrafiken.se

Ansökan

Skicka din ansökan med CV, löneanspråk och referenser till kansli@regionblekinge.se senast den 26 mars 2017.

Blekingetrafiken är en del av Region Blekinge. Blekingetrafikens uppdrag är att bidra till goda resmöjligheter genom väl fungerande kollektivtrafik i Blekinge.  Vi ska få fler och nöjda kunder. Läs gärna mer på blekingetrafiken.se eller regionblekinge.se. Region Blekinges främsta uppdrag är att göra Blekinge till en ännu bättre region att leva och verka i. Vi har det samlade politiska ansvaret för utvecklingen i Blekinge och företräder medborgarna i viktiga frågor som rör tillväxt och utveckling i regionen. Vi arbetar på uppdrag av våra medlemmar, Blekinges kommuner och landsting.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare av annonser: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser, om du inte är ute efter ett nytt jobb.