Trafikutvecklare

Planering - Utveckling – Kundfokus

Blekingetrafiken söker en ny medarbetare som vill vara med och verka för att öka antalet resenärer med kollektivtrafiken, i första hand med inriktning mot busstrafiken i Blekinge.

Din främsta uppgift är att utveckla och driva en kundanpassad trafik genom att skapa attraktiva och kostnadseffektiva resmöjligheter. I rollen arbetar du med kontinuerliga uppföljningar och analyser som ligger till grund för utvecklingen av befintliga och nya linjer. Varje trafikutvecklare har ett eget ansvarsområde. Inom enheten finns sju medarbetare varav tre trafikutvecklare.

I rollen arbetar du utifrån trafikförsörjningsprogram och verksamhetsplaner och agerar projektledare för de projekt som är aktuella inom ditt ansvarsområde. En viktig del i detta är att du håller dig uppdaterad kring kundernas önskemål. Du ansvarar även för att ta fram och analysera underlag kring kostnader och intäkter inom ditt ansvarsområde. En viktig förutsättning för att lyckas i rollen är att arbeta proaktivt och ha kontinuerlig dialog med bl. a. kommuner och trafikföretag.

I rollen rapporterar du till Trafikplaneringschefen.

Vi välkomnar dig som har tidigare erfarenhet av trafikplanering med fokus på affär och kund eller motsvarande. Vidare vill vi gärna att du har högskoleutbildning inom exempelvis trafikplanering, samhällsplanering, ekonomi, teknik, fysisk planering eller logistik alternativt erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift. Vidare är du van att arbeta med Officepaketet gällande presentationer i PowerPoint och Excel.

Som trafikutvecklare är du kund- och resultatorienterad och tycker om att sätta höga mål. Du är driven och stresstålig och gillar högt tempo samtidigt som du är systematisk och analytisk i ditt genomförande. Vi tror även att du är kommunikativ och tycker om teamarbete med gemensamma mål.

B-körkort är meriterande. Resor, främst inom Blekinge, ingår i tjänsten.

Anställningens omfattning

Tjänsten är placerad i Verksamhetsområde Trafik/Blekingetrafiken i Karlskrona och är en tillsvidareanställning på 100 procent. Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar

Upplysningar om tjänsten lämnas av Pär Welander, Trafikplaneringschef, tfn 0455-33 21 06.

Fackliga företrädare

SACO Anna Förberg tfn 0455- 32 21 46.

Ansökan

Din ansökan med CV, löneanspråk och referenser sänder Du till kansli@regionblekinge.se senast den 10 maj 2017.

Region Blekinge har tagit ställning i val av rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen!