Gå direkt till innehållet

Blekingedagen 2016

Blekingedagen 2016 har varit. Om du så här i efterhand vill titta på föreläsningarna kan du se dem på www.youtube.se/regionblekingeTV

---------------------------------------------------------

Blekinges digitala resa -  – idag och i framtiden.

Onsdag 2 november 2016
BTH, Karlskrona

 

Det digitala samhället är här - och det kommer att bli ännu mer digitalt. Vare sig vi vill eller inte. Det finns stora vinster att göra för både samhälle och individ om vi använder och utvecklar de möjligheter som digitaliseringen ger.

Det är detta vi ägnar oss åt under Blekingedagen 2016 - det digitala Blekinge ur flera perspektiv. Vad det betyder för dig som individ, för näringsliv och industri, samhällsservice, sjukvård och för din arbetsplats och din organisation.

Välkommen!

Christina Mattisson (S), regionråd och Anna-Lena Cederström, regiondirektör

Ur programmet:
Huvudtalare:
Sofia Svantesson, entreprenör och Stefan Hyttfors, årets talare 2014

Valbara teman under eftermiddagen:

  • Catrin Frisemo - om ledarskap i en digital värld.
  • Anders Jönsson, Cefur/Vattenskärningslabbet, Per-Olof Bengtsson, Trinnovera AB och Tobias Larsson, professor, Blekinge Tekniska Högskola - om digitalisering inom industrin.
  • Anna Gillquist, SKL och från Karlskrona kommun Fredrik Sjölin, utvecklingschef IT, Martin Olsson, förvaltningschef på äldreförvaltningen samt Eva Herbertson  utvecklingschef på äldreförvaltningen - om arbetet med att utveckla enklare och effektivare samhällsservice.
  • Workshops med Hyper Island.

Fler talare kommer att bokas efter sommaren.
Moderator är Ursula Hass.

Som vanligt är Blekingedagen gratis, men om du är anmäld och inte kommer debiterar vi dig 600 kronor. För att slippa avgiften måste du avboka senast en vecka före evenemanget.

Detaljerat program (pdf)

Blekingedagens webbplats anpassad för mobiler och surfplatta