Hitta vård på 1177.se

Här hittar du en beskrivning över hur vi arbetar med mottagningarnas kontaktkort under Hitta vård i Blekinge.

Mottagningarnas sidor på 1177.se kallas för kontaktkort och är till för att hjälpa våra invånare att hitta rätt till vården. Det är här vi visar kontaktuppgifter, öppettider och vägbeskrivning för alla våra mottagningar. På sidorna ger vi även en presentation om mottagningen och beskriver motagningens utbud av vårdrelaterade tjänster. Sökmotorn Google hämtar också information från mottagningarnas sidor på 1177.se.

Det är mycket viktigt att vi håller informationen för våra mottagningar uppdaterade så bra vi kan. Ändrar en mottagning öppettider eller utbud så måste det också ändras på mottagningens sida.

I nuläget kan en mottagning själva inte ändra sin information i systemet. Ändringar utförs därför av kommunikationsenheten på uppdrag av mottagningarna. Har ni ändringar som behöver utföras så skicka

Hur gör man för att ändra uppgifter?

Små ändringar

Är det bara en enkel uppdatering så går det bra att beskriva vad som ska ändras i ett mejl till webbredaktionen@regionblekinge.se. Du kan också underst på din mottagnings sida på 1177.se välja att "Kontakta innehållsansvarig" och beskriva vilka uppgifter som ska ändras. Ange alltid dina kontaktuppgifter så att vi kan säkerställa att det blir rätt.

Större ändringar och nya utbud

För att underlätta hanteringen av lite större ändringar använder vi ett formulär som stöd för uppdateringen. Här kan du se vilka fält som finns att använda och hur informationen bör vara strukturerad på sidorna. Alla fält som är möjliga att fylla i är markerade med grön ram eller linje.

Spara formuläret på din dator. Fyll i den information som ska finnas på 1177.se om er mottagning. Skicka sedan formuläret till webbredaktionen@regionblekinge.se.

Formulär för uppdatering av mottagningens kontakkort på 1177.se Pdf, 931.9 kB, öppnas i nytt fönster.

Hjälpte informationen på sidan dig?