Informationskampanjen "Tillsammans skyddar vi varandra"

Region Blekinge genomför informationskampanjen "Tillsammans skyddar vi varandra" med anledning av coronapandemin. Syftet är bland annat att uppmärksamma vikten av att vi alla bidrar till att begränsa smittspridningen för att skydda varandra.

Kampanjen syns på olika sätt, bland annat i sociala medier, på webbplatser och på informationstavlor. Om du har frågor om kampanjen är du välkommen att mejla Region Blekinges kommunikationsenhet på webbredaktionen@regionblekinge.se.

Bilder till sociala medier

En svartvit bild på tre person med skyddsutrustning. Texten "Valborg närmar sig. En liten fest kan jag väl ha?". I nederkant en svart våg med Region Blekinges logotyp och texten "Tillsammans skyddar vi varandra".
En man sitter vid en julgran och har videosamtal.
En kvinna och en hund sitter och tittar på ett pepparkakshus.
Kvinna som tränar.
Tre personer som har möte.
En familj som firar födelsedag.
Fem personer som har middag och skålar.
Elin Carlsson, sjuksköterska, i skyddsutrustning.
Två personer i en affär och texten "Är det värt det? Undvik trängsel och bromsa smittspridningen.".
Porträttbild på en flicka samt texten "Jag längtar efter att krama farfar igen. Agnes, 4 år".
Porträttbild på en kvinna i vårdkläder samt texten "Försök hålla dig frisk i höst så hjälper du mig och mina kollegor. Elin, sjuksköterska."
Porträttbild på en man och texten "Jag och min personal gör allt vi kan för att undvika smittspridning på jobbet. Christian, egenföretagare i byggbranschen."
Porträttbild på en äldre kvinna som håller i brev samt texten "Den bästa trösten nu är handskrivna brev  från barnbarnen. Birgitta, farmor och mormor."
Porträttbild på en man och texten "Håll ut nu så kan vi snart idrotta som vanligt igen. Ali, badmintontränare".
I förgrunden syns en hund. I bakgrunden syns en kvinna som sitter i en soffa med filt på sig och en kopp i handen.
Två personer som sitter långt ifrån varandra på en stock utomhus.
En flicka leker med vatten.

Affischer

Filmer

Film med råd till unga

Film om att umgås på distans

Filmer med Blekingebor

Peter Kullring, pensionär

Agnes och Märta

Tomas Deutgen, dansbandsprofil

Emina Kovacic, stadsarkitekt Karlshamns kommun

Leif Pettersson, pensionär

Per Brunberg, bonde

Elize och Oscar, skyddsvakter på Marinbasen

Agritha Martinsone, rektor

Tobias Karlsson, sportchef och tidigare handbollsproffs

Carina Centrén, regionchef Svenskt näringsliv

Mjällby AIF

Hjälpte informationen på sidan dig?