Porträtt på fem personer, texten "Tack för att du följer Folkhälsomyndighetens råd." och Region Blekinges logotyp.

Informationskampanjen "Tillsammans skyddar vi varandra"

Region Blekinge genomför under 2020 informationskampanjen "Tillsammans skyddar vi varandra" med anledning av coronapandemin. Syftet är bland annat att uppmärksamma vikten av att vi alla bidrar till att begränsa smittspridningen för att skydda varandra.

Material hösten 2020

Kampanjen kommer att synas på olika sätt, bland annat i sociala medier, på webbplatser och på informationstavlor. Om du har frågor om kampanjen är du välkommen att mejla Region Blekinges kommunikationsenhet på kommunikationsbehov@regionblekinge.se

Affischer

Bilder

Porträttbild på en flicka samt texten "Jag längtar efter att krama farfar igen. Agnes, 4 år".
Porträttbild på en kvinna i vårdkläder samt texten "Försök hålla dig frisk i höst så hjälper du mig och mina kollegor. Elin, sjuksköterska."
Porträttbild på en man och texten "Jag och min personal gör allt vi kan för att undvika smittspridning på jobbet. Christian, egenföretagare i byggbranschen."
Porträttbild på en äldre kvinna som håller i brev samt texten "Den bästa trösten nu är handskrivna brev  från barnbarnen. Birgitta, farmor och mormor."
Porträttbild på en man och texten "Håll ut nu så kan vi snart idrotta som vanligt igen. Ali, badmintontränare".
I förgrunden syns en hund. I bakgrunden syns en kvinna som sitter i en soffa med filt på sig och en kopp i handen.
Två personer som sitter långt ifrån varandra på en stock utomhus.
En flicka leker med vatten.

Filmer

Material våren och sommaren 2020

Materialet bygger på Folkhälsomyndighetens råd, till exempel att stanna hemma om du är sjuk, hålla avstånd till andra samt tvätta händerna ofta och noga.

Affischer

Bilder till sociala medier

Material om studentfirande

Film med råd till unga

Film om att umgås på distans

Filmer med Blekingebor

Peter Kullring, pensionär

Agnes och Märta

Tomas Deutgen, dansbandsprofil

Emina Kovacic, stadsarkitekt Karlshamns kommun

Leif Pettersson, pensionär

Per Brunberg, bonde

Elize och Oscar, skyddsvakter på Marinbasen

Agritha Martinsone, rektor

Tobias Karlsson, sportchef och tidigare handbollsproffs

Carina Centrén, regionchef Svenskt näringsliv

Mjällby AIF

Hjälpte informationen på sidan dig?