Blekingesjukhuset i Karlshamn. Foto: Håkan Linder.

Blekingesjukhuset

Sjukhuset i Blekinge heter Blekingesjukhuset. Verksamheten bedrivs både i Karlshamn och Karlskrona. På 1177 Vårdguidens webbplats, 1177.se, hittar du information om Blekingesjukhusets mottagningar och avdelningar.

Blekingesjukhuset ger vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Du kan läsa mer om Blekingesjukhuset på 1177.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här hittar du också mer information om sjukhuset i Karlshamn och i Karlskrona.

Hitta till våra mottagningar

Du hittar kontaktuppgifter till Blekingesjukhusets mottagningar under fliken Hitta vård i Blekinge på 1177.se Länk till annan webbplats.. Där kan du även läsa beskrivningar om mottagningarna, se länkar till e-tjänster med mera.

Kartor

Informationskartor i pdf-format över Blekingesjukhuset i Karlshamn och Karlskrona att spara ner och skriva ut.

Hjälpte informationen på sidan dig?