Johan Thornéus, avdelningschef och övertandläkare i Region Blekinge.

Folktandvården

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård.

Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst. Vi erbjuder även specialisttandvård inom samtliga nio tandvårdsspecialiteter.

Nära kontaktvägar och goda utvecklingsmöjligheter

Som medarbetare hos oss får du en bra överblick över klinikerna och nära kontaktvägar. Du får utrymme att påverka, synas och göra skillnad. Du blir sedd som både medarbetare och kollega, och du får en ordentlig introduktion oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad.

Vi tror på kompetensutveckling och har en uppmuntrande inställning till vidareutbildning. Vi erbjuder bland annat individuella kompetensutvecklingsmedel, auskultation och meriteringstjänster.

Varje år uppmärksammar vi en klinik som har utmärkt sig lite extra genom att dela ut vårt vandringspris glastanden. Kliniken får ha glastanden under ett år, för att sedan låta den vandra vidare. Är du en av dem som i framtiden får glastanden?

Lediga jobb

Här kan du se våra lediga jobb just nulänk till annan webbplats. Vi behöver också vikarier till sommaren 2019. Du som är intresserad av sommarjobb är välkommen att kontakta oss via kontaktuppgifter här nedanför.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta Charlotte Johansson, HR-chef, eller Lotta Ramvik, HR-konsult, om du vill veta mer om hur det är att jobba inom folktandvården i Blekinge.

Charlotte Johansson, HR-chef
Telefon: 0734-47 17 32
E-post: charlotte-b.johansson@regionblekinge.se

Lotta Ramvik, HR-konsult
Telefon: 0734-47 17 33
E-post: lotta.ramvik@regionblekinge.se