Vill du hjälpa till? Vi söker extra resurser

I samband med coronavirusets spridning i samhället förbereder Region Blekinge för ett eventuellt större bortfall av personal inom hälso- och sjukvården.

Region Blekinge söker nu extra resurser som kan arbeta med kort varsel i våra verksamheter inom hälso- och sjukvården där behov uppstår. I vilken omfattning och vid vilka tillfällen kommer att variera då behovet och förutsättningarna snabbt kan förändras.

Arbetstiden kan vara förlagd till såväl dag som natt, vardag som helgdag. Anställningen är tidsbegränsad och timavlönad. Du kommer att få introduktion innan du börjar.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning, har fyllt 18 år och har god svenska i tal och skrift.

Vi tar med stor tacksamhet emot din intresseanmälan via en av de två ansökningslänkarna nedan.

Om behov av din kompetens uppstår eller om vi behöver kompletterande uppgifter från dig blir du kontaktad av Region Blekinge.

Vi söker vårdpersonal

Vi söker dig som är sjuksköterska, läkare, undersköterska, medicinsk sekreterare, biomedicinsk analytiker eller har någon annan utbildning eller yrkeserfarenhet inom vården.

Är du vårdpersonal skickar du in din intresseanmälan här. Ansökningstid fram till den 30 juni Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Upplysningar

Frågor besvaras av:
Carola Karlsson
Avdelningschef Bemanningspoolen
0455-73 10 00 (via växeln)

Tack för att du vill hjälpa till!

Hjälpte informationen på sidan dig?