Vill du hjälpa till? Vi söker extra resurser

I samband med coronavirusets (covid -19) spridning i samhället förbereder Region Blekinge för ett eventuellt större bortfall av personal inom hälso- och sjukvården och inom våra övriga verksamheter.

Region Blekinge söker nu extra resurser som kan arbeta med kort varsel i våra verksamheter där behov uppstår. I vilken omfattning och vid vilka tillfällen kommer att variera då behovet och förutsättningarna snabbt kan förändras.

Arbetstiden kan vara förlagd till såväl dag som natt, vardag, söndag och helgdag. Anställningen är tidsbegränsad och timavlönad. Du kommer att få introduktion innan du börjar.

Om behov av din kompetens uppstår eller om vi behöver kompletterande uppgifter från dig blir du kontaktad av Region Blekinge.

Vi tar med stor tacksamhet emot din intresseanmälan via en av de två ansökningslänkarna nedan.

Hälso- och sjukvården

Hälso- och sjukvården söker dig som är sjuksköterska, läkare, undersköterska, medicinsk sekreterare, biomedicinsk analytiker eller har någon annan utbildning eller yrkeserfarenhet inom vården.

Du måste ha fyllt 18 år och du behöver ha god svenska i tal och skrift.

Är du vårdpersonal skickar du in din intresseanmälan här. Ansökningstid fram till den 31 augustilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Upplysningar

Tove Mantzakanis
Rekryteringssamordnare
E-post: Tove Mantzakanis

Övriga verksamheter i Region Blekinge

I Region Blekinges övriga verksamheter kan vi exempelvis komma att behöva extra resurser inom verksamheter som ger service till hälso- och sjukvården. Behovet kan finnas inom teknik, fastigheter, it, måltidsservice, städ och logistik samt annat verksamhetsstöd som lön, redovisning och kundtjänst.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning, har fyllt 18 år och har god svenska i tal och skrift.

Är du utan vårdbakgrund skickar du in din intressenmälan här. Ansökningstid fram till den 31 augustilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Upplysningar

Frågor besvaras via e-post: regionservicestab.covid19@regionblekinge.se

Tack för att du vill hjälpa till