Samaritens vårdcentral söker distriktssköterska och sjuksköterska

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Samaritens vårdcentral har cirka 16 000 listade patienter och ingår i Hälsovalet. Samariten har specialistmottagningar med distriktssköterskor och sjuksköterskor för BHV, diabetes, astma, KOL, sårvård och inkontinens. Vi har sjuksköterskor med en bred kompetens inom både primärvård och akutsjukvård som ingår i personalgruppen. Samaritens vårdcentral och Jourcentralen Karlshamn ingår i vårt projekt RAK (rätt använd kompetens) som är ett utvecklingsarbete. Detta innebär att varje medarbetare skall arbeta i toppen av sin kompetens. Digital utveckling pågår. Under Samaritens vårdcentral ligger även Mörrumsfilialen, BVC Linden och Jourcentralen Karlshamn. Viss helg- och kvällstjänstgöring ingår på Jourcentralen Karlshamn och kan utökas vid intresse. På Samaritens vårdcentral utgår vi från individuell verksamhetsbaserad schemaläggning.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat mottagningsarbete, medicinska bedömningar och telefonrådgivning. Det finns stor möjlighet till utveckling i din yrkesroll. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete för call back och administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet från primärvård eller mottagningsarbete. Vi är måna om att hitta kollegor som kompletterar vårt team. Vi ser gärna att du har förmågan att arbeta självständigt, har en positiv inställning och bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Samaritens vårdcentral
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Löpande urval kan komma att tillämpas.
Varaktighet
Tillsvidare
Antal platser
2
Publicerad
2021-11-12
Ansök senast
2021-12-12
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Eva Åsheden
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 34 06
  E-post: Eva Åsheden
 • Camilla Granberg
  Sjuksköterska
  Telefon: 0454–731000, via växeln.
 • Alexandra Warghoff
  Distriktssköterska
  Telefon: 0455- 73 10 00, via växeln.

Ansökan

Referensnummer: A1068878
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?