IT-tekniker till IT-service i Karlskrona, vikariat

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice verksamhetsuppdrag är att äga, förvalta och utveckla regionens fastigheter och inhyrda lokaler och att stödja regionstyrelsen i fastighetsstrategiska frågor. Verksamhetsuppdraget innefattar också att förvalta och utveckla regionens informationssystem, informationsteknik och teknisk infrastruktur utifrån övergripande strategier samt att leverera och utveckla verksamhetsstöd och servicetjänster.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en kundorienterade IT-tekniker till vår servicedesk på IT-Service avdelningen. Tillsammans med dina kollegor är du drivande för att öka kundnöjdheten och säkerställa att våra kunder får en snabb och effektiv support vid varje kontakt med servicedesk. Under en vanlig dag arbetar du större delen med att ta emot och lösa ärende via telefon. De ärenden som inte går att lösa direkt i telefonen skickar du vidare till andra utsedda tekniker för djupare felsökning. Du kommer även att hantera ärende via mail och webbanmälan. Detta är ett jobb för dig som är intresserad av både människor och teknik.

Kvalifikationer

• Eftergymnasium IT utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. • Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom yrket eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem och nätverk. • Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt. • Kunskaper om ärendehanteringssystem. Meriterande om du har arbetat med ärendeverktyget Service Manager, Microsoft Active Directory och Exchange. • Kunskap om ITIL processer. • Uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi söker dig som är självgående och driven med god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du har god samarbetsförmåga och ett gott ordningssinne. Framförallt är du serviceorienterad och trivs därmed att stödja och hjälpa både kollegor och kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Data/IT
Yrkeskategori
IT-tekniker/Datatekniker
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse, snarast möjligt.
Varaktighet
6 månader eller längre
Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning, ange därför löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2019-02-07
Ansök senast
2019-03-03
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Birgitta Folkesson
    Avdelningschef IT-service
    Telefon: 0734-471860
  • Christer Franzén
    Vision
    Telefon: 0454-732645

Ansökan

Referensnummer: A849777
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.