Distriktssköterska till Nättraby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Nättraby vårdcentral har cirka 6250 listade patienter. Vi är 23 medarbetare såsom distriktsköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, läkare och utbildningsläkare som arbetar tillsammans för att ge en god och säker vård.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på vårdcentralen möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Här förekommer arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera. Vi har även en särskild mottagning för äldre patienter på vårdcentralen. I tjänsten finns det möjlighet att arbeta med diabetesmottagning. Här blir du en del av vårt härliga team av sjuksköterskor och distriktssköterskor. Vi är ca sju kollegor som samarbetar och utbyter erfarenheter och kunskaper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska, det är meriterande om du har diabetesutbildning eller intresse av att jobba med diabetesmottagning. Du har ett genuint intresse av att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbets-och initiativförmåga och kan arbeta i ett högt tempo. Du bör vara ansvarstagande och van vid att fatta egna beslut. Hos oss är du en viktig del i helheten där vi tillsammans utvecklar ett väl fungerande team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden - så ansök redan idag.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Nättraby vårdcentral
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser
1
Publicerad
2019-06-11
Ansök senast
2019-06-30
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Ann-Christin Svensson
    Avdelningschef

Ansökan

Referensnummer: A885167
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.