Tekniker med inriktning ventilation till Driftavdelningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice verksamhetsuppdrag är att äga, förvalta och utveckla regionens fastigheter och inhyrda lokaler och att stödja regionstyrelsen i fastighetsstrategiska frågor. Verksamhetsuppdraget innefattar också att förvalta och utveckla regionens informationssystem, informationsteknik och teknisk infrastruktur utifrån övergripande strategier samt att leverera och utveckla verksamhetsstöd och servicetjänster. Region Blekinge disponerar ca 290.000 kvm lokaler, där drift-och underhållsavdelningarna i Karlskrona ansvarar för drift och underhåll av fastigheterna i den östra delen av länet. Vi söker nu en tekniker med inriktning ventilation till driftavdelningen i Karlskrona där vi idag är omkring tjugo medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som tekniker med inriktning mot ventilation arbetar du med felsökning, underhåll, rengöring och reparation av ventilationssystem. Inom ditt ansvarsområde är du delaktig i framtagande av rutiner för förebyggande underhåll. En del av uppdraget innebär energi och driftoptimering. Är du rätt person erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete med hög tekniknivå och kompetensutveckling inom området. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är meriterande om du ha erfarenhet inom styr- och reglerteknik. Du har god samarbetsförmåga, är kreativ och lyhörd och kan arbeta både självständigt och i grupp. Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och ett målinriktat arbetssätt. Det är viktigt för oss att du är intresserad av utvecklingen inom arbetsområdet och har förmåga att planera ditt arbete både på lång och kort sikt. Du är beredd att bredda dina kunskaper inom de övriga fastighetstekniska områdena. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Bygg och anläggning
Yrkeskategori
Ventilationstekniker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange därför löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2019-09-10
Ansök senast
2019-09-29
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Johan Dessing
  Avdelningschef, Driftavdelningen Karlskrona
  Telefon: 0455-736130
 • Darek Olsson
  Avdelningschef underhållsavdelningen Karlskrona
  Telefon: 0455-736152
 • Bengt Lindberg
  Vision
  Telefon: 0455-736140
 • Yngve Augustinsson
  Kommunal
  Telefon: 0455-736177

Ansökan

Referensnummer: A901145
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.