Sjuksköterska till Öron- näs- halskliniken Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Öron- näs- halskliniken bedriver verksamhet både i Karlskrona och i Karlshamn. Kliniken består av två öron- näs- halsmottagningar, hörselvård, tolkcentral, logopedmottagningar, en operationsavdelning och dagkirurgisk avdelning i Karlskrona, samt en operationsavdelning i Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer arbeta på vår dagkirurgiska avdelning som är en del av ÖNH klinikens operationsavdelning i Karlskrona. Hos oss möter du patienter som behandlas inom Öron-Näs- hals, Ögon, tandvården och vi samverkar även med medicinkliniken då vi är behjälpliga vid bronkoskopier. Du kommer att arbeta med en stimulerande patientgrupp som sträcker sig allt ifrån barn till den äldre människan och patienterna ska du vårda pre-, peri- och postoperativt men även följa med ut på akuta bronkoskopier tillsammans med våra Öron-Näs-Halsläkare. Du kommer även assistera och förbereda på vissa undersökningar. Arbetstiderna är dagtid med en till två kvällar i veckan och du kommer arbeta i en härlig personalgrupp som har nära till skratt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Öron-, näs- och halskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-03-26
Ansök senast
2021-04-25
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Petra Ersson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 52 07
  • Marita Silfverberg
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-73 51 95

Ansökan

Referensnummer: A1017678
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?