Tandläkare Folktandvården Rödeby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. På Folktandvården Rödeby arbetar i nuläget 16 personer. Vi bedriver allmäntandvård för alla åldrar. Patienternas olika behov av tandvård och förutsättningar ger varierande dagar! Rödeby ligger 1 mil utanför stadskärnan i havsstaden Karlskrona, 10 min bilväg från centrum samt med mycket bra bussförbindelse var 20e min till kliniken. Karlskrona erbjuder en fantastisk boendemiljö mitt i skärgården. Färjeförbindelse till Polen och Europa samt flygplats endast 40 minuter från centrum och dessutom direkttåg till Köpenhamn. Djur och natur ligger runt hörnet med stora möjligheter till bad, vildmark och sjöliv.

Arbetsbeskrivning

Vårt arbete präglas av vår vision Frisk mun för alla. Du kommer att arbeta med patienter i alla åldrar och erbjuda dem modern tandvård, hög kvalité och ett gott bemötande. Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Vi erbjuder Dig - Förmånlig veckoarbetstid - Ett variationsrikt behandlingspanorama - Handledning om du är nyutexaminerad - Närhet till Specialistkonsult både på klinik samt auskultation och support - Introduktionsprogram - Massage och friskvårdsbidrag samt löneväxling Som nyanställd deltar du i Folktandvårdens introduktionsprogram som sträcker sig över ett år. Genom introduktionen får du en god inblick i hela verksamheten och träffar andra nyanställda runt om i organisationen

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare och har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Både tandläkare med erfarenhet samt nyutexaminerade är välkomna med sin ansökan. Vi tycker det är viktigt att du är engagerad, har god samarbetsförmåga och en positiv grundinställning och flexibel i ditt sätt. Du bör kunna ta eget ansvar och egna initiativ, och ha en vilja att utvecklas inom din profession och i arbetslaget. Vi arbetar med att utveckla kliniken och söker dig som vill vara med och forma klinikens framtid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Provanställning kan förekomma. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2020-08-07
Ansök senast
2020-12-15
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A968409
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?