Hälso- och sjukvårdsstrateg till förvaltningsstaben Hälso- och sjukvården

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Tjänsten är placerad på Hälso-och sjukvårdens förvaltningsstab. Förvaltningsstabens uppdrag är bl.a. att arbeta med politiskt ärenden, framtidens vård och central administration. Staben består av ca 15 medarbetare i olika yrkeskategorier.

Arbetsbeskrivning

Som hälso- och sjukvårdsstrateg på Hälso- och sjukvårdens förvaltningsstab har du en övergripande funktion där huvudfokus på arbetsuppgifterna kommer att vara politisk beredning samt att ha ett övergripande ansvar för samordningen av hälso- och sjukvårdens vårdplatser tex genom att ihop med verksamheten planera för vårdplatsneddragningar över sommaren och julen. Arbetsuppgifterna kommer att varierar över tid, exempelvis arbete med förvaltningens verksamhetsplan och handlingsplan samt vara ansvarig för enskilda projekt eller utredningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning, gärna inom hälso- och sjukvård. Du bör ha flerårig erfarenhet inom din profession och haft uppdrag som chef och/eller projektledare. Erfarenhet av arbete med politisk beredning är meriterande likväl som arbete inom hälso-och sjukvården. Som person är du drivande och har förmåga att jobba med ett helhetsperspektiv. Du är van att samarbeta och kommunicera med olika nivåer i organisationen. Du ska ha en god IT-vana Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Varaktighet
Tillsvidare
Antal platser
1
Publicerad
2019-02-15
Ansök senast
2019-03-17
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Maria Arvidsson Karlsson
  Områdeschef Medicinsk service
  Telefon: 0455-73 42 92
  E-post: Maria Arvidsson Karlsson
 • Anna Temecka
  SACO
  E-post: Anna Temecka
 • Camilla Olsson
  Vision
  Telefon: 0454-73 30 23
 • Camilla Perland
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-737732
  E-post: Camilla Perland

Ansökan

Referensnummer: A851278
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.