Leg. sjuksköterskor sökes för tillsvidareanställning i Karlskrona/Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Välkommen som sjuksköterska hos oss i Region Blekinge du är efterlängtad! Hos oss får du en rad förmåner. Vissa är särskilt riktade till dig som sjuksköterska, andra erbjuder vi alla våra anställda. • Rätt till heltid med möjlighet till deltid • Tjänstepension med möjlighet till löneväxling • Föräldradagstillägg vid föräldraledighet • Friskvårdsbidrag och gratis gym • Introduktionsprogram för sjuksköterskor hela första året • Förmånligt avtal om nattkvot • Löpande kompetensutveckling • Utbildningsanställning: akademisk specialisttjänstgöring (AST) för sjuksköterskor • Utbildningsförmåner vid magister- och masterutbildning

Arbetsbeskrivning

Du kommer antingen att jobba inom Blekingesjukhuset eller Psykiatrin. Som sjuksköterska inom Region Blekinge finns möjlighet att utvecklas i din yrkesroll då vi kan erbjuda många olika inriktningar. I din ansökan har du möjlighet att ange dina önskemål och vi kommer att försöka tillgodose dessa i den mån verksamheten tillåter. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vår verksamhet bedrivs både i Karlshamn och i Karlskrona.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller tar din examen under första halvåret 2020. Om du tar din examen under första halvåret 2020 så visstidsanställs du som undersköterska tom 31 augusti 2020. När du inkommit med en giltig svensk legitimation som sjuksköterska omregleras anställningen till en tillsvidareanställning. Hos oss är det viktigt att du kan arbeta individuellt men stor del av arbetet bygger på teamarbete. Du behöver vara kommunikativ och ha förmågan att se dig själv och din arbetsinsats som en viktig del i vårdkedjan. Du bemöter patienter såväl som kollegor med värme och respekt och har förståelse för att vi är varandras arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning
Antal platser
30
Publicerad
2020-04-14
Ansök senast
2020-06-07
Läs mer
http://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A947367
Ansök

Övrig information

Rekrytering sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.