Tandläkare till Folktandvården Rödeby

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge och har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Vid Folktandvården Rödeby arbetar 3 tandläkare, 2 tandhygienister och 7 tandsköterskor samt 1 receptionist. Vi arbetar med all typ av tandvård och har nära samarbete med specialisttandvården när man vill ta sig an mer komplicerade behandlingsfall. Man har även möjlighet att auskultera på specialisttandvården. Rödeby ligger 15 km, med goda pendlingsförbindelser med buss, från havstaden Karlskrona. Boendemöjligheterna är många villa, radhus samt lägenhet oavsett så har du skärgården runt hörnet. Karlskrona erbjuder ett brett utbud av service och kommunikationer. Flygplats endast 40 minuter från centrum och dessutom direkttåg till Köpenhamn, så det är även lätt att tillfredsställa eventuell reslust!

Arbetsbeskrivning

Arbetet på kliniken präglas av Folktandvården Blekinges vision Frisk mun för alla. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder modern tandvård med hög kvalité och ett gott bemötande. Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Är du nyutexaminerad finns det handledare på kliniken som stöttar dig. Vi erbjuder Dig: - Ett glatt och kamratligt arbetsgäng - Introduktionsprogram - Bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter - Egna utbildningsmedel så att du själv kan styra din vidareutbildning Som medarbetare inom Folktandvården har du möjlighet att få friskvårds- och massagebidrag. Som nyanställd deltar du i Folktandvårdens introduktionsprogram som sträcker sig över ett år. Genom introduktionen får du en god inblick i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - är legitimerad tandläkare - är positiv, öppen och har lätt att samarbeta - kan ta eget ansvar och egna initiativ - vill utvecklas inom sitt yrke Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Efter överenskommelse
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2018-11-14
Ansök senast
2019-01-30
Läs mer
http://ltblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A828783
Ansök

Övrig information

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.