Semestervikariat städare, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Städ, kost och logistik med ca 270 medarbetare består av 11 avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, städ, transport och vaktmästeri, materialdepå samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. Regionservice har två städavdelningar i Karlskrona som ansvarar för samtliga förvaltningars lokalvård, vilket innebär dagligstädning, golvvård, storstädning och maskinstädning.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att du kommer vara en del i en arbetsgrupp vars uppgift är att upprätthålla de hygienkrav som är uppsatta för regionens lokaler. Du kommer ansvara och utföra lokalvård på ett individuellt städområde. Till förfogande har du, modern städutrustning, rutinbeskrivningar, kombimaskiner och mångårig kompetens hos den övriga personalen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en pågående eller avslutad gymnasieutbildning. Du ska kunna behärska svenska tal och skrift. Erfarenhet av lokalvård med maskinstädning och/eller SRY-utbildning är meriterande. Stor vikt läggas vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, noggrannhet och att enkelt kunna ställa om till nya förutsättningar. Din sociala förmåga och trevliga attityd kommer att vara uppskattad på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du som söker har körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Sanering och renhållning
Yrkeskategori
Städare/Lokalvårdare
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Städ, kost och logistik
Omfattning
Heltid
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Antal platser
20
Publicerad
2019-02-01
Ansök senast
2019-02-28
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Anne Hedlund
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 43 42
 • Malena Björkell
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 43 49
 • Susanne Johansson
  Kommunal
  Telefon: 0455-73 66 59

Ansökan

Referensnummer: A847887
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.