Samtalsterapeut till Lyckeby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi söker dig som vill vara en del i vårt team på Lyckeby, Rödeby och Wämö vårdcentral med placering på Lyckeby vårdcentral. Vårt team för psykisk ohälsa är under uppbyggnad och vi behöver därför en ny kollega.

Arbetsbeskrivning

Som samtalsterapeut i primärvården arbetar du främst med individuella samtalskontakter. Det här är en möjlighet för dig som är intresserad av att arbeta med människor i ett mindre arbetsteam i primärvården och i nära samverkan med andra yrkesgrupper. Du kommer främst att arbeta med råd- och stöd, bedömning och behandling för lindrig till måttlig psykisk ohälsa inom områden som depression, ångest, stress, smärta, sömnbesvär och krisreaktioner hos vuxna. Du får kontinuerlig handledning av extern handledare.

Kvalifikationer

Psykiatrisjuksköterska eller annan yrkeskategori med steg 1-kompetens. Du bör vara van vid samtalsterapeutiska behandlingar och att göra egna bedömningar. Vi ser gärna att du har en bred yrkeserfarenhet, gärna med erfarenhet av somatisk och/eller psykiatrisk vård och förmåga att arbeta flexibelt. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Meriterande är tidigare arbete med liknande problemställningar. Har du en yrkeslegitimation är det att föredra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval sker löpande.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2020-01-09
Ansök senast
2020-02-02
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Lyckeby-vardcentral-lyckeby

Upplysningar

 • Kerstin Lanér
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 55 22
  E-post: Kerstin Lanér
 • Marcus Sjösten
  Psykiatrisjuksköterska/samtalsterapeut
  Telefon: 0455-73 54 40
 • Elisabeth Lönnquist
  Psykiatrisjuksköterska/leg.psykoterapeut
  Telefon: 0455-75 56 90

Ansökan

Referensnummer: A923850
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.