Sjuksköterska 1177 Vårdguiden på telefon i Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Som sjuksköterska på 1177 Vårdguiden arbetar du inom Näravård i Region Blekinge. Placeringen är i Asarum men du kan också välja att delvis ha din placering i Ronneby och i ett senare skede så kan eventuellt vissa arbetspass göras från hemmet.

Arbetsbeskrivning

Som telefonsjuksköterska arbetar du självständigt med ansvar. Under ett arbetspass kommer du bland annat att arbeta med att: • Genomföra medicinska bedömningar • Ge metodisk och strukturerad rådgivning • Vid behov hänvisa till lämpliga vårdnivåer • Bistå med hälso- och sjukvårdsinformation 1177 är placerade både i Asarum och Ronneby - det går till viss del att anpassa ort efter önskemål. Du kommer att tillhöra en grupp på 15 sjuksköterskor och distriktssköterskor.

Kvalifikationer

En av våra medarbetare kommer att gå i pension och vi söker nu en efterträdare. Vi söker en lugn och stabil person med god kommunikativ förmåga, som kan ta initiativ och fokusera på rätt saker i samtalet med vårdsökaren. Du har förståelse för människors olika förutsättningar och kan anpassa ditt bemötande efter mottagaren. Du är legitimerad sjuksköterska - det är meriterande om du även har någon form av specialist- eller vidareutbildning. För att bli framgångsrik i rollen så har du några års erfarenhet inom hälso- och sjukvård samt vara intresserad av teknik och digitalisering. När du börjar hos oss får du specifik utbildning utav våra egna utbildare enligt nationellt utbildningsprogram. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan nu. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Omfattning: Heltid med möjlighet till reducering. Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-09
Ansök senast
2021-12-12
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Mats Olsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 27 79
 • Maria Hansson
  stf. avdelningschef
  Telefon: 0454-73 27 84
 • Du når fackliga representanter via vår växel
  Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A1067682
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?