ST-läkare Barn- och Ungdomskliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har dygnet runt verksamhet för de barn/ungdomar 0-18 år som behöver sjukhusets specialiserade vård. Vi har specialistmottagning i Karlshamn och Karlskrona. Slutenvården bedrivs i Karlskrona på barn- och ungdomsavdelningen och neonatalavdelningen med respektive dagvård och neonatal hemsjukvård. Här finns också våra specialpedagoger på lekterapin och sjukhusskolan. NOBAB och barnkonventionen är vägledande då vi vidareutvecklar en personcentrerat/familjecentrerat vård. Vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö och möjlighet till utveckling i en organisation som bygger på kunskap. Barn- och ungdomskliniken är en välkomnande klinik där HME (Index Hållbart Medarbetarengagemang) återkommande ligger med ett högt värde som indikerar förändringsbenägenhet och god trivsel. SPUR-inspektion utfördes i december 2018 med gott resultat.

Arbetsbeskrivning

Barn- och Ungdomskliniken har nu möjlighet att erbjuda en ST-tjänst, alternativt ett vikariat under ST-liknande former, i allmän pediatrik. Du kommer att ha omväxlande arbetsuppgifter och utbildning både på Barn- och Ungdomsplanet och Neonatal med det primära målet att vara självständig primärjour. I tjänstgöringen ingår att alla läkare på kliniken deltar i jourlinjerna. Du får utsedd handledare direkt vid anställning och ST-utbildningskontrakt.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med intresse för barn och ungdomsmedicin. Då vi ofta har många sökande är erfarenhet från barn och ungdomsmedicin meriterande. Eftersom vi är en liten grupp läkare tas mycket stor hänsyn till god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
ST-läkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Barn- och ungdomskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt
Antal platser
1
Publicerad
2021-05-10
Ansök senast
2021-06-20
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Magnus Ljungcrantz
    Verksamhetschef
    Telefon: 0455-73 42 44
  • Cecilia Borsiin
    Blekinge läkarförening
    Telefon: 0455-73 42 47

Ansökan

Referensnummer: A1029584
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?