Distrikts- eller sjuksköterska för semestervikariat till Lyckeby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Lyckeby vårdcentral är en av de regionägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har ca 11 450 listade patienter i olika åldrar. Vi är 35 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en semestervikarierande distriktssköterska eller sjuksköterska till Lyckeby vårdcentral för perioden vecka 24-32. Hos oss får du varierande arbetsuppgifter men främst kommer du att få arbeta med mottagningsarbete, medicinska bedömningar, omläggningar och triagering. Dagarna innehåller samtal med våra patienter via telefonrådgivning. Medicinsk bedömning och eventuell åtgärd av patienter som kommer till mottagningen i både akuta ärenden liksom planerade.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare jobbat i primärvård är det meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv person som bidrar till en bra arbetsdag. Du gillar att arbeta i team och får energi av ett högt tempo. Ansvarstagande och en god förmåga att ta initiativ och fatta beslut är viktigt för att du ska trivas i tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
För perioden vecka 24-32.
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tidsbegränsad till
2021-08-15
Antal platser
1
Publicerad
2021-02-12
Ansök senast
2021-03-14
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Lyckeby-vardcentral-lyckeby/

Upplysningar

  • Jessica Jaxér
    Telefon: 0455-735505
  • Du når fackliga representanter via växeln

Ansökan

Referensnummer: A1007362
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?