Undersköterska till Samaritens vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Samaritens vårdcentral är en av de offentligt ägda vårdcentraler som ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi cirka 60 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns ca 15 000 listade patienter i olika åldrar. Vårdcentralen är miljöcertifierad. Samaritens vårdcentral är sedan den 1 augusti 2017 en utbildningsvårdcentral för blivande allmänläkare.

Arbetsbeskrivning

Att jobba som undersköterska hos oss är varierande och innebär bl.a. arbetsuppgifter såsom provtagning (provtagning och analys), omläggning av sår, EKG, audiogram, assistera läkare vid mindre operationer, rektoskopier och undersökningar av olika slag. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en naturlig del av det dagliga arbetet som bidrar till utveckling av verksamheten samt en god sammanhållning! Arbetstiden är förlagd dagtid vardagar och dag/ kväll under helg samt lätthelg då västra Blekinges jourcentral bedrivs på vår vårdcentral.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande. Det är även erfarenhet av laboratoriearbete (provtagning och analys), rektoskopi samt avancerad sårbehandling. Vi välkomnar dig som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat! Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som kompletterar vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Primärvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde snarast
Antal platser
1
Publicerad
2019-06-11
Ansök senast
2019-06-30
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Samariten-vardcentral-Karlshamn/

Upplysningar

  • Anders Blomqvist
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 34 06
    E-post: Anders Blomqvist
  • Du når våra fackliga representanter via vår växel
    Telefon: 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A883251
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.