Barnmorska Gyn-mottagningen Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Kvinnokliniken i Karlskrona består av en förlossningsavdelning, BB, gyn avdelning gynekologimottagning och operation. I Karlshamn finns gynekologimottagning. Vi bedriver även kvinnohälsovård i hela länet. Vi är ett starkt team av barnmorskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och läkare. Vi är positiva och hjälpsamma och gör tillsammans gynmottagningen till en bra arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete, där dina arbetsuppgifter består av telefonrådgivning, eget mottagningsarbete, prolapsmottagning, dysplasiuppföljning och även möjlighet att utveckla andra egna mottagningar. Just nu håller vi även på att bygga upp ett endometriosteam. Dessutom har vi en poliklinisk operationsverksamhet för ingrepp i lokalanestesi såsom slyngexcision och hysteroskopier. Vi har även startat upp en bäckenbottenmottagning. Vi flyttar till nyrenoverade lokaler under våren 2020.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Barnmorska. Vi vill att du är flexibel, intresserad av utvecklingsarbete och har god samarbetsförmåga. Erfarenhet av gynmottagningsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Barnmorska
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kvinnokliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering använder vi oss av fortlöpande tillsättning.
Tidsbegränsad till
2021-08-31
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-01-28
Ansök senast
2020-02-18
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Eva Arvidsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 22 75
 • Jenny Laursen
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455- 73 10 00
 • Linda Håkansson
  SRAT/Barnmorskeförbundet
  Telefon: 0455-73 46 32

Ansökan

Referensnummer: A929730
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.