Barnmorska till Kvinnohälsovården i Sölvesborg

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Kvinnohälsovården i västra Blekinge söker nu dig som är legitimerad barnmorska. Som barnmorska inom Kvinnohälsovården kommer Du att arbeta med såväl individuell rådgivning och behandling som med gruppverksamhet och utåtriktat arbete. Vi arbetar med en helhetssyn på individen, paret och familjen och arbetet är till stora delar hälsofrämjande och förebyggande. De sedvanliga arbetsuppgifterna som barnmorska är mödrahälsovård/specialistmödravård och föräldragrupper, abortrådgivning, gynekologiska cellprovskontroller samt preventivmedelsrådgivning. Placering är i Sölvesborg.

Kvalifikationer

Leg. barnmorska med förskrivningsrätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga och pedagogisk erfarenhet. Vid tillsvidareanställning medföljer en skyldighet att krigsplaceras.

Fakta om tjänsten

Kommun
Sölvesborg
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Barnmorska, öppen vård/mödravård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kvinnokliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Löpande urval och tillsättning.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas
Schema
Dagtid
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-12
Ansök senast
2021-12-05
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Ingrid Dalberg
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-732656
  • Annika Fellbo
    Facklig representant SRAT
    Telefon: 0455-73 10 00 vx

Ansökan

Referensnummer: A1068883
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?