Sommarvikarier till Hjälpmedelscenter

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Hjälpmedelcenter tillhör Region Blekinge organisatoriskt och styrs av en samverkansnämnd som representerar Blekinges fem kommuner och Region Blekinge. Hjälpmedelscenter ska genom specialistkunskaper om hjälpmedel medverka till att människor med funktionsnedsättning får hjälpmedel så att de kan leva ett så självständigt och friskt liv som möjligt trots ett funktionshinder eller sjukdom. Områdena som hanteras är rörelsehinder, kommunikation och kognition, syn, medicinsktekniska behandlingshjälpmedel samt välfärdstekniska hjälpmedel. På Hjälpmedelscenter arbetar vi i tvärprofessionella team för att möta vårdtagares och föreskrivares behov.

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2021 söker Hjälpmedelscenter ett antal semestervikarier. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt sommarvikariat med varierande arbetsinnehåll, där din insats utgör en viktig del i människors vardag. Vikariatsperioden är varierande men sträcker sig mellan veckorna 26-34, därutöver ingår introduktion efter överenskommelse. I arbetsuppgifterna ingår rekonditionering, reparation och teknisk service av hjälpmedel samt förrådshantering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har följande egenskaper: Serviceinriktad med gott bemötande. God samarbetsförmåga. Tekniskt intresserad. Du har genomgått tekniskt gymnasium eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort erfordras.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Tekniskt arbete
Yrkeskategori
Medicinteknisk ingenjör
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hjälpmedelscenter
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: enligt överenskommelse. Urval och tillsättning kan ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Lön
Löneform: Timlön Individuell lönesättning tillämpas.
Schema
Arbetstid: Dagtid
Antal platser
5
Publicerad
2021-02-18
Ansök senast
2021-03-28
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Patrik Johansson
  Avdelningschef, Logistik Rekond
  Telefon: 0455-73 70 26
 • Anna Persson
  Avdelningschef, Konsulent Teknik
  Telefon: 0737-471353
 • Susanne Johansson
  Kommunal
  Telefon: 0455-73 66 59
 • Göran Claesson
  Vision
  Telefon: 0728-804340

Ansökan

Referensnummer: A1007178
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi använder oss av löpande urval under ansökningstiden. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?