Tandläkare Folktandvården Rödeby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Arbetsbeskrivning

På Folktandvården Rödeby arbetar i nuläget 14 personer. Vi arbetar med all typ av tandvård och har nära samarbete med specialisttandvården när man vill ta sig an mer komplicerade behandlingsfall samt för stöttning och råd. Man har även möjlighet att auskultera på specialisttandvårdens olika avdelningar. Vi arbetar i team med delegerat arbetssätt. Rödeby ligger 1 mil utanför stadskärnan i havsstaden Karlskrona, 10 min bilväg från centrum samt med mycket bra busskommunikation var 20e min. Karlskrona erbjuder en fantastisk boendemiljö mitt i skärgården. Egen färja till Polen och Europa samt flygplats endast 40 minuter från centrum och dessutom direkttåg till Köpenhamn. Djur och natur ligger runt hörnet med stora möjligheter till bad, vildmark och sjöliv. Vid Folktandvården Rödeby arbetar vi med hälsofrämjande, sjukdomsbehandlande och rehabiliterande tandvård för alla åldrar. Vi är en medelstor, lugn och trygg klinik som nu vill utöka med ytterligare tandläkare. Vi ser även positivt på att du som snart är färdigutbildad kommer med en ansökan. Vi erbjuder Dig: Ett variationsrikt behandlingspanorama • Förmånlig veckoarbetstid • Introduktionsprogram • Goda utvecklingsmöjligheter • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Massage & friskvård • Löneväxling mm Som nyanställd deltar du i Folktandvårdens introduktionsprogram som sträcker sig över ett år. Genom introduktionen får du en god inblick i hela verksamheten och träffar andra nyanställda runt om i organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Vi tycker det är viktigt att du är engagerad, har god samarbetsförmåga och en positiv grundinställning. Du kan ta eget ansvar och egna initiativ och vill utvecklas inom din profession och som medarbetare. Vi arbetar aktivt med att utveckla kliniken och söker dig som vill vara med och forma klinikens framtid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Provanställning kan bli aktuellt.
Lön
Månadslön
Antal platser
2
Publicerad
2020-04-21
Ansök senast
2020-05-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A948955
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.