Leg. Psykolog till BUP, Mottagningen Karlskrona och Ronneby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Barn- och ungdomspsykiatrin är en tvärvetenskaplig specialistverksamhet som innefattar ett familjeterapeutiskt, kognitivt, psykodynamiskt samt neuropsykologiskt förståelseperspektiv. Vårt uppdrag är att bedöma, utreda och behandla allvarlig psykisk ohälsa hos barn, ungdomar under 18 år och deras familjer. Verksamheten består av öppenvårdsmottagningar i Karlshamn, Ronneby och Karlskrona samt mellanvård i Karlshamn och Karlskrona. Mellanvården i Karlskrona finns på Kastanjevillan som också är BUP Blekinges heldygnsvård. Vi har ett nära samarbete med vuxenpsykiatrin och habiliteringen som tillhör samma förvaltning. Kliniken erbjuder goda möjligheter till kontinuerligt lärande och utveckling i form av t.ex. utbildning och handledning. Vi förespråkar teamarbete inom kliniken och har samverkan med andra inrättningar såsom barnhabilitering, barnklinik, skola, socialtjänst, vuxenpsykiatri och primärvård. Vi söker nu en psykolog till mottagningen i Ronneby.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett öppenvårdsteam där dina arbetsuppgifter blir att arbeta med bedömning, utredning, diagnostik samt behandling med barn, ungdomar och deras familjer. Du deltar i olika samverkansformer med vårdgrannar. Klinikens mål är att erbjuda möjligheter till kontinuerligt lärande och utveckling som psykolog och medarbetare. Goda möjligheter finns att specialisera dig inom något område.

Kvalifikationer

Legitimerad Psykolog. Leg psykoterapeut, specialistkompetens och/eller erfarenhet av psykoterapeutiskt och barnpsykiatriskt arbete, neuropsykiatriska utredningar, samt övriga psykologutredningar med barn, ungdomar och familjer är meriterande. Körkort erfordras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Psykolog
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Barn- och ungdomspsykiatri
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker efter överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2018-12-19
Ansök senast
2019-02-17
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Katarina Granroth
  Avdelningschef Karlskrona/Ronneby
  Telefon: 0734-47 16 62
  E-post: Katarina Granroth
 • Gunilla Kvarnström
  Specialistpsykolog
  Telefon: 0455-735825
  E-post: Gunilla Kvarnström

Ansökan

Referensnummer: A838218
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.