Undersköterska till Akutavdelningen Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i Karlskrona och Karlshamn. Som ny undersköterska på Akutavdelningen får du en introduktion av erfaren handledare enligt ett vårt introduktionsprogram, vi har dessutom mentorer för nyanställd personal. Vi använder TILDA som är vår webb-baserade utbildningsportal där du kontinuerligt skall uppdatera dig. Vårt mål är att arbeta för Landstinget Blekinges värdegrund engagemang kvalité samarbete som ska genomsyra allt i vårt arbete.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på Akutavdelningen kommer du jobba över hela avdelningen vilket innebär både bedömningsdelen och våra övervakningsplatser. Alla våra patienter har ett övervakningsbehov vilket innebär att du kommer använda en hel del övervakningsutrustning och bör vara intresserad av teknisk utrustning. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt handla om omvårdnad av patienter, monitorering med hjälp av övervakningsutrustning, provtagning, steril uppdukning och att assistera sjuksköterka/läkare. Undersköterskan har den centrala rollen för omvårdnadsronderna som vi påbörjat under hösten 2018. Omvårdnadsronden är ett steg närmare den personcentrerade vården där vi utgår från den enskildes behov. Vi tillämpar individuella verksamhetsbaserade schemaläggning med rotationstjänstgöring. Som ny undersköterska erbjuds du introduktionsprogram och handledning.

Kvalifikationer

Vi söker nu en undersköterska med erfarenhet från akutsjukvård och/eller specialistutbildning inom akutsjukvård som är meriterande. Du skall ha en god samarbetsförmåga, en positiv inställning samt vara flexibel och ansvarstagande i dina arbetsuppgifter. Du skall trivas med tempoväxlingar och tycka att det gör arbetet stimulerande och omväxlande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Akutkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde under våren, urval och intervjuer kan komma att ske löpande
Lön
Individuell lönesättning
Schema
Rotationstjänstgöring Heltid med möjlighet att reducera
Antal platser
1
Publicerad
2019-01-30
Ansök senast
2019-02-11
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Eva Åsheden
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 20 93
  E-post: Eva Åsheden
 • Ulla Sandgren
  Kommunal
  Telefon: 0455-73 30 11
  E-post: Ulla Sandgren

Ansökan

Referensnummer: A847491
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.