Operationssjuksköteska Öron-Näs-Halskliniken Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Öron-näs-hals-kliniken bedriver verksamhet både i Karlskrona och i Karlshamn. Kliniken består av två öron-näs-hals-mottagningar, hörselvård, tolkcentral, logopedmottagningar, en operationsavdelning och dagkirurgisk avdelning i Karlskrona, samt en operationsavdelning i Karlshamn. Vi bedriver ett ständigt förbättring/utvecklingsarbete för att erbjuda våra patienter en god tillgänglighet med hög kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Som operationssjuksköterska på öronoperation har du sedvanliga operationssjuksköterskeuppgifter med bl.a. instrumentering och att assistera vid operationer. Våra patienter är allt från barn till den äldre människan och vi har akutberedskap för bronkoskopier och övriga operationer knutna till kliniken. Vi är en liten enhet där vi är beroende av varandra, vilket ställer krav på att anpassa sig till ändrade omständigheter. Vi söker dig som är flexibel och har lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier, vill utvecklas i sin roll som operationssjuksköterska och få möjlighet att fördjupa dig i arbetsområden. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av ett positivt och nyfiket klimat så tveka inte att söka om du vill vässa din spetskompetens! Tjänstgöring på öronoperation i Karlshamn kan förekomma.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med operationsinriktad påbyggnadsutbildning. Som medarbetare på öron-näs-halskliniken operation är du en viktig del av helheten, där vi tillsammans ska fortsätta utveckla och förbättra. Du bör därför vara intresserad av utvecklingsarbete, ha förmåga att samverka, vara positiv och våga vara delaktig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Operationssjuksköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Öron-, näs- och halskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Antal platser
1
Publicerad
2020-03-06
Ansök senast
2020-04-15
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Petra Ersson
  Avdelningsschef
  Telefon: 0455-73 52 07
  E-post: Petra Ersson
 • Marita Silfverberg
  Repr Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 52 08

Ansökan

Referensnummer: A939107
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.