Käkkirurg till Folktandvården Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Avdelningen för Käkkirurgi är lokaliserad på Blekingesjukhuset i Karlskrona i anslutning till övriga odontologiska specialiteter (förutom ortodonti på annan adress). Blekingesjukhuset i Karlskrona är beläget strax utanför stadskärnan och vi har underbar utsikt över de vackra omgivningarna och skärgården.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en specialist i käkkirurgi som kommer att vara med och utveckla vår käkkirurgiska verksamhet i Blekinge. På kliniken bedriver vi kirurgisk verksamhet inkluderande dentoalveolär kirurgi, traumakirurgi, implantatverksamhet samt oralmedicinsk diagnostik och behandling. Som specialisttandläkare inom käkkirurgi har du ett nära samarbete med övriga specialisttandläkare. Vi har till exempel regelbundna möten för att utbyta erfarenheter och diskutera terapiplaneringar. I uppdraget som specialisttandläkare är du naturligtvis också en viktig resurs för dina kollegor inom allmäntandvården. Arbetet är till största delen förlagt till Blekingesjukhuset i Karlskrona men det kan också i mindre omfattning bli aktuellt med tjänstgöring vid Blekingesjukhuset i Karlshamn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistbehörighet i käkkirurgi. Vi lägger naturligtvis stor vikt vid dina personliga egenskaper: vi tycker det är viktigt att du är engagerad och har en god samarbetsförmåga och en positiv grundinställning. Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett introduktionsprogram som sträcker sig under ditt första år hos oss. Genom programmet får du en god inblick i verksamheten och möjlighet att träffa andra nyanställda runt om i organisationen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialisttandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2018-06-28
Ansök senast
2019-01-18
Läs mer
http://ltblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A798257
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.