Verksamhetschef Specialisttandvården

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 kliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001).

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetschef för specialisttandvården ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i enlighet med uppsatta mål. I uppdraget ingår helhetsansvar för ekonomi, personal och verksamheten med omkring 70 medarbetare. Här hos oss på Folktandvården Blekinge finns alla specialiteter uppdelat på fyra avdelningar. Avdelningscheferna rapporterar till dig som verksamhetschef. Verksamhetschefen är direkt underställd tandvårdsdirektören och uppdraget kan kombineras med kliniskt arbete i din grundprofession. Du kommer att ingå i Folktandvården Blekinges ledningsgrupp. Vi erbjuder dig goda och individuella utvecklingsmöjligheter inom både ledarskap och odontologi. I Folktandvården Blekinge arbetar vi för en hållbar arbetsmiljö. Det är viktigt för oss att alla känner sig uppskattade, delaktiga och får utrymme att utvecklas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning och klinisk erfarenhet som övertandläkare. Vi förordar att du har chefserfarenhet alternativt erfarenhet av ledaruppdrag. Ledarskapsutbildning är meriterande. Som person har du goda ledaregenskaper och hög integritet, du är resultatinriktad och har förmåga att prioritera och se helheter. Vi värdesätter förbättringsfokus och förmåga att utveckla både medarbetare och verksamhet. Därtill har du en väl utvecklad samarbetsförmåga och goda kommunikativa egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig: • Många & härliga kollegor • Förmånlig veckoarbetstid • Goda utvecklingsmöjligheter • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Massage & friskvård • Löneväxling mm Tjänsten som verksamhetschef är ett treårsförordnande. Du har en grundtjänst i din profession, tillsvidare/heltid inom Folktandvården i Blekinge. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialisttandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Intervjuer kommer att ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2021-08-26
Ansök senast
2021-09-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1043527
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?