Medicinsk sekreterare till Röntgenavdelningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Hälso- och sjukvården bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Röntgenkliniken har verksamhet på två orter i länet och arbetar med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Våra kunder är både offentliga och privata och ställer höga krav på oss. Vår verksamhetsidé är att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten. RIS/PACS från Sectra är vårt informationssystem. På röntgenkliniken finns möjlighet att utföra de flesta förekommande röntgenundersökningarna med ny maskinpark inom konventionell röntgen, ultraljud, interventioner, magnetkamera, Spect-Ct, datortomografer, extern röntgen och en CBCT. Verksamheten bedrivs mestadels dagtid men även dygnet runt alla dagar på året. Vi är ca 110 medarbetare på kliniken och vi ser fram emot att få dig som ny kollega.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerande kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du brett och varierande med många olika arbetsuppgifter inom bland annat vårddokumentation, telefonservice, skriva brev/protokoll, rondarbete, bildhantering och receptionsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration (KY 80p/YH 400p) eller har motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare. Mycket goda kunskaper i terminologi och i svenska språket både i skrift och tal är grundförutsättningar. Meriterande är erfarenhet av RIS/PACS, några års arbetslivserfarenhet inom yrket samt erfarenhet av arbete på en röntgenavdelning. Du är en noggrann och serviceinriktad person som ser samarbete och flexibilitet som en naturlig del i det vardagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Röntgenkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-02-03
Ansök senast
2020-03-01
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Lisbeth Håkansson
    Avdelningschef vårdadministration
    Telefon: 0455-735029
  • Ylva Håkansson
    Vision Karlskrona
    Telefon: 0455-735032

Ansökan

Referensnummer: A931551
Ansök

Övrig information

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.