Sjuksköterska med steg 1 till Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Karlskrona - vikariat

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Psykiatrin har verksamhet i samtliga av länets kommuner. På mottagningen arbetar ca 40 personer. Vi är överläkare, psykologer, sjuksköterskor, skötare, socionomer, arbetsterapeut, sekreterare och kanslister. Vi strävar efter att hålla en hög utbildningsnivå hos personalen. Vi arbetar i tvärprofessionella team som träffas tre till fyra gånger i veckan. Vi erbjuder kontinuerlig, individuell fortbildning och i vårt arbetsmiljöarbete ingår deltagande i studie – och temadagar. Helhetstänkande, mångfald i metoder och relationellt perspektiv är hörnstenar i verksamheten. Vuxenpsykiatrin i Karlskrona har Karlskrona kommun som sitt upptagningsområde och har ansvar för den specialiserade psykiatriska hälso- och sjukvården för den vuxna befolkningen.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter inom psykiatrins öppenvård såsom t ex samtal, rådgivning, läkemedelshantering samt uppföljning och utvärdering av medicinering. På mottagningen arbetar vi i team tillsammans med kollegor från andra professioner. I jobbet samarbetar vi även med kommun och andra myndigheter utanför Regionen.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med steg 1 kompetens, gärna med specialistutbildning inom psykiatri. Erfarenhet av enskilt behandlingsarbete inom psykiatri är önskvärt. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är öppen för arbete i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort krävs.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Vuxenpsykiatri öst
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-29
Ansök senast
2019-04-22
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Jonas Lind
  Avdelningschef Vuxenpsykiatriska mott. Karlskrona
  Telefon: 0455-73 59 73
  E-post: Jonas Lind
 • Carina Söderholm
  Verksamhetschef, Vuxenpsykiatrin östra Blekinge
  Telefon: 0455-73 59 15
  E-post: Carina Söderholm

Ansökan

Referensnummer: A864647
Ansök

Övrig information

Rekrytering sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.