Undersköterska till Medicinmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Medicinkliniken ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det invärtesmedicinska området och bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona. Kliniken består av fyra vårdavdelningar, två mottagningar med flera sektioner, två dialysavdelningar samt patientadministration.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en undersköterska till vår medicinmottagning i Karlskrona. Du kommer få vara delaktig i utformandet av verksamheten tillsammans med vårt härliga team som består av sjuksköterskor, undersköterskor, administrativa sekreterare, läkare, dietister och kuratorer. Tjänsten innebär i huvudsak administrativa arbetsuppgifter men kan även innebära ex. provtagningar eller assistans till läkare. Arbetsuppgifterna är varierande med mycket självständigt arbete. Arbetet kräver ett stort egenansvar.

Kvalifikationer

Du är undersköterska och har intresse för administrativt arbete, men även patientnära, arbetsuppgifter. Det är önskvärt att du har data- och telefonvana. Att du tidigare arbetet med NCS Cross ser vi som positivt. Som person är du självgående, noggrann, trygg och har en god samarbetsförmåga. Flexibel och serviceinriktad är också viktiga egenskaper för tjänsten. Din personliga lämplighet och sociala kompetens värderas högt. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-11-04
Ansök senast
2020-11-22
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Medicinmottagning-Karlskrona/

Upplysningar

  • My Almqvist
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 40 68
  • Rose-Marie Svensson
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 47 21

Ansökan

Referensnummer: A985543
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?