Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicin Karlskrona och Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Nu söker Laboratoriemedicin Blekingesjukhuset Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi och Transfusionsmedicin i Karlskrona och Karlshamn Laboratoriemedicin omfattar transfusionsmedicin, klinisk kemi och patologi/cytologi fördelat på 5 avdelningar och ca 120 anställda. Verksamheten är ackrediterad. Vi arbetar utifrån landstingets värdegrund Engagemang Samarbete och Kvalité. Goda arbetsförhållanden och god arbetsmiljö är viktiga för oss och vi arbetar för att skapa goda utvecklingsmöjligheter för vår personal. Vi följer den medicinska utvecklingen i syfte att ge våra kunder en god service av hög kvalité. Se mer av oss på vår Instagram!

Arbetsbeskrivning

Hos oss på klinisk kemi och transfusionsmedicin får du möjligheten att arbeta i en avancerad och teknisk och mycket lärorik miljö. Som BMA inom transfusionsmedicin får du bland annat arbeta med tappning av blodgivare, komponentberedning, serologi och antikroppsutredningar. Arbete på transfusionsmedicin är dag och kvällstid. På klinisk kemi arbetar du med provhantering, automatiserad analysverksamhet inom en rad olika områden och provtagningscentral. I tjänsten ingår tjänstgöring på blodcentralen. Arbetstiderna är dag, kväll, natt och helg. Klinisk kemi i Karlskrona har tre anställningar som specialist BMA som ansvarar för ett eget område. Det är inom område flödescytometri, blod- och benmärgsdiagnostik, samt protein.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller blivande legitimerad biomedicinsk analytiker inom en snar framtid Som person är du serviceinriktad, strukturerad, kan anpassa dig till rådande situation samt har förmåga att prioritera i ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp samt ser möjligheter i förändringar. Du tycker om att hitta nya lösningar i din vardag och bidrar med konstruktiva förslag på förbättringar och ser det som en självklarhet att man stöttar och hjälper varandra. För att trivas hos oss bör du uppskatta och vara drivande i det samarbete och dialog som finns på kliniken. Du har en förmåga att förmedla information och ser det som en självklarhet att man stöttar och hjälper varandra vid behov. Du har också en hög grad av servicekänsla som ger våra kunder en god service. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi arbetar med individuellt anpassad introduktion i syfte att ge de bästa förutsättningar för dig i ditt arbete. Vi står idag inför stora utmaningar där stor del av vår tekniska utrustning ska bytas ut. Vi behöver dig som gärna antar utmaningen och blir en av oss.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Naturvetenskapligt arbete
Yrkeskategori
Biomedicinsk analytiker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Laboratoriemedicin
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser
5
Publicerad
2019-01-08
Ansök senast
2019-02-17
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Catarina Söderholm
  Avd.chef Blodcentral och Klinisk kemi Kna
  Telefon: 0455-73 45 66
 • Sylvia Stenfelt
  Avdelningschef Blodcentral och Klinisk kemi Kmn
  Telefon: 0455-73 22 57
 • Carina Rosén
  Naturvetarna
  Telefon: 0455-73 45 70
 • Mattias Svensson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 22 64
 • Carina Löfgren
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 45 70

Ansökan

Referensnummer: A841413
Ansök

Övrig information

Provanställning kan komma att tillämpas. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.