Biomedicinsk analytiker till klinisk patologi och cytologi Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Avdelningen för klinisk patologi och cytologi på Blekingesjukhuset söker en ny medarbetare som vill vara en del i vår arbetsgrupp. Avdelningen är en länsövergripande enhet inom Laboratoriemedicin i Blekinge. Vi kommer under 2020 att flytta in i helt nybyggda lokaler. Inom klinisk patologi och cytologi är cancerdiagnostik vårt största arbetsområde, men vi ansvarar även för punktionsmottagning samt obduktion och bårhusverksamhet. På vår enhet arbetar cirka 25 personer vilka utgörs av biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, läkare, medicinska sekreterare och bårhustekniker. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din erfarenhet och kompetens.

Arbetsbeskrivning

Hos oss är det viktigt att både kunna arbeta självständigt samtidigt som du arbetar bra i en grupp. Arbetet inom laboratoriet består huvudsakligen av vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett kliniskt patologilaboratorium såsom nedläggning, utskärning, snittning, färgning men även immunhistokemi och specialistutskärning. Finns även möjlighet till att handleda studenter. Vi erbjuder intern fortbildning samt möjlighet att delta i externa kurser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad legitimerad biomedicinsk analytiker eller blir färdigutbildad/legitimerad inom kort. Som person är du noggrann, strukturerad, positiv och tycker om att arbeta med varierande metoder och arbetsuppgifter. Du har förmåga att arbeta självständigt men har även en mycket god samarbetsförmåga och trivs med att jobba i grupp. En positiv inställning till verksamhetsutveckling och förbättringsarbete är önskvärt. Avdelningen är ackrediterad av Swedac, därför är kvalitet något vi värderar mycket högt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Naturvetenskapligt arbete
Yrkeskategori
Biomedicinsk analytiker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tillsättning kan komma att ske löpande, så vänta inte med den ansökan.
Lön
Vi tillämpar individuella lönesättning. Månadslön.
Schema
Vi arbetar dagtid och tillämpar flextid.
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-16
Ansök senast
2019-11-24
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Jessica Isaksson
  Tf avdelningschef klinisk patologi och cytologi
  Telefon: 0455-73 49 43
  E-post: Jessica Isaksson
 • Carina Rosén
  BMA, Naturvetarna
  Telefon: 0455-734570
  E-post: Carina Rosén
 • Anna Kronmar
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-734605

Ansökan

Referensnummer: A908804
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.