Semestervikariat städare, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice har två städavdelningar i Östra Blekinge som har sin städning förlagd på sjukhusområdet men även från Jämjö VC i öst ner till Bräkne-Hoby i väst. De är vi som ansvarar för samtliga av förvaltningars lokalvård, vilket innebär dagligstädning, golvvård, storstädning och maskinstädning.

Arbetsbeskrivning

När du jobbar hos oss kommer du att få använda dig av modern städutrustning och städmaskiner för att upprätthålla vår höga standard i region Blekinge. Du kommer ansvara och utföra lokalvård på ett individuellt städområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en pågående eller avslutad gymnasieutbildning. Du ska kunna behärska svenska tal och skrift. Erfarenhet av lokalvård med maskinstädning och/eller SRY-utbildning är meriterande. Stor vikt läggas vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, noggrannhet att du är självständig och att du enkelt kan ställa om till nya förutsättningar under kort varsel. Din sociala förmåga och trevliga attityd kommer att vara uppskattad på arbetsplatsen. Eftersom vi förser hela region Blekinge med städning håller vi även till utanför sjukhusområdet, av den anledning vi ser gärna att du som söker har B- körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Sanering och renhållning
Yrkeskategori
Städare/Lokalvårdare
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Enheten för logistik och måltidsservice
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommele
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tidsbegränsad till
2020-08-31
Antal platser
40
Publicerad
2019-12-16
Ansök senast
2020-03-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Anne Hedlund
    Avdelningschef Karlskrona
    Telefon: 0455-73 43 42
  • Susanne Johansson
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 66 59

Ansökan

Referensnummer: A921700
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.