Undersköterskor till Rehabkliniken avd 58

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Avdelning 58 i Karlskrona är en vårdavdelning där vi kombinerar vår strokeenhet med vårdplatser för patienter med neurologiska sjukdomar och njursjukdom. Avdelningen har 16 vårdplatser uppdelade i två team. I team 1 vårdas strokepatienter och patienter med neurologiska sjukdomar. I team 2 vårdas patienter med njursjukdom. Avdelningen ansvarar också för Rädda hjärnan-larmen i östra Blekinge.

Arbetsbeskrivning

Hos oss varierar arbetsuppgifterna från den ena dagen till den andra. Genom teamarbete samarbetar vi med flera andra professioner som till exempel fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, logoped m fl. I stroke/neuroteamet vårdas strokepatienter från det akuta omhändertagandet fram tills det är dags för utskrivning eller att flyttas över till någon form av rehabilitering. En sjuksköterska i detta team ansvarar för Rädda Hjärnan-larmen. Som van undersköterska på avdelningen följer du med och möter upp ambulansen på röntgen och påbörjar eventuell actilyse-behandling redan där. Vi arbetar aktivt för att korta våra ledtider och för att utveckla vår strokevård på alla områden. Vi vårdar även patienter med neurologiska sjukdomar som exempelvis hjärntumörer, MS, ALS, Parkinson, epilepsi, yrsel och huvudvärk. I njurteamet vårdas patienter som drabbats av njursvikt, patienter som ska göra njurbiopsier, njurtransplanterade patienter, patienter som ska få CDK eller AV-fistel samt de som ska göra angiografier av AV-fistlar. På njursidan kommer en del planerade inläggningar där patienten ibland kan gå hem samma dag. Vårt arbete bygger på ett personcentrerat förhållningssätt och utgår från en helhetssyn på patienten. Du får hos oss möjlighet att utvecklas i ditt yrke. All personal får gå strokekompetensutbildning. Vi använder oss av den nya, webbaserade utbildningen. Vi erbjuder även olika internutbildningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med slutenvård men det är inget krav. Som person är det viktigt att du är lyhörd, öppen och kommunikativ. Du ser och tar tag i saker på eget initiativ. Du har god samarbetsförmåga och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Urval bland sökande sker löpande - Välkommen med din ansökan redan idag! Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse, tillsättning kommer att ske löpande.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
3
Publicerad
2020-10-27
Ansök senast
2020-11-22
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A983859
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?