Vikariat administrativ assistent till Materialdepån

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Enheten för Verksamhetsstöd är en av fem basenheter som är organiserade under regionservice med ca. 75 medarbetare. Tjänsten tillhör materialdepån som har cirka 25 medarbetare. Avdelningen ansvarar för regionens materialförsörjning genom inköpsservice och depåverksamhet. Materialdepån köper in och lagerhåller ca 1 900 artiklar och de största kunderna är Region Blekinge och Region Kronoberg.

Arbetsbeskrivning

Dina främsta arbetsuppgifter består av fakturahantering, där du bland annat säkerställer pris och andra villkor på de avrop som görs. Du har hand om samtliga fakturor som kommer till avdelningen där även direktköp till kund ingår samt till viss del omkostnadsfakturor. Fler vanligt förekommande arbetsuppgifter är: • Månadsavstämning på lagerkonto • Lägga in beställningar från kommunkunder

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en administrativ gymnasieutbildning. Vi ser en eftergymnasial utbildning inom ekonomi som meriterande, eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Det är önskvärt att du är van vid leverantörskontakter och har en god förståelse för ekonomi och inköpsflödet. Erfarenhet av förråds- och lagerverksamhet är meriterande. Du ska ha god datavana och behärska Word och Excel samt kunna kommunicera väl i tal och skrift i svenska språket. Det är viktigt att du har en god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad, då du dagligen har kontakt med leverantörer, kollegor på depån och ekonomiavdelningen. Som person är du självgående, kan ställa om till nya förutsättningar och är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Administrativ assistent
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Verksamhetsstöd
Omfattning
Heltid
Tillträde
Snarast möjligt enligt överenskommelse. Sommarvikariat, med god möjlighet till ett längre vikariat.
Varaktighet
3-6 månader
Tidsbegränsad till
2020-08-23
Lön
Lönesättningen är individuell, ange löneanspråk i ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2020-06-25
Ansök senast
2020-07-02
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Magnus Jonsson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 63 85

Ansökan

Referensnummer: A963846
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.