Undersköterska till hjärtavdelning 47, Thoraxcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Om Thoraxcentrum Thoraxcentrum bedriver högspecialiserad hjärt- och lungkirurgisk sjukvård samt vård inom områdena invasiv elektrofysiologi, pacemaker, ICD/CRT, invasiv kardiologi/PCI och TAVI. Inom kliniken arbetar ca 200 medarbetare på vård-, intensivvård- och röntgenavdelningar samt inom mottagnings- och operationsverksamheter. Vi har ett brett och varierande arbetsinnehåll och bedriver såväl akut som planerad verksamhet. Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, ansvar och delaktighet. Om avdelning 47 Avdelning 47 består av en kardiologisk vårdavdelning med 14 platser samt en hjärtintensivvårdsavdelning (HIA) med 4 platser. På vårdavdelningen bedriver vi specialiserad hjärtsjukvård, främst med inriktning mot hjärtinfarkt, hjärtrytmrubbningar, hjärtsvikt och hjärtklaffsjukdom. På HIA bedriver vi högspecialiserad hjärtintensivvård och är utrustade med modern teknisk apparatur. På HIA ligger patienter i det mer akuta skedet av sin sjukdom och arbetet erbjuder stor utveckling och utmaning. Vi har också en dagvårdsenhet där vi tar emot de patienter som kommer hemifrån och skall erhålla behandling eller läggas in för olika åkommor. Varför Thoraxcentrum Thoraxcentrum erbjuder dig som undersköterska ett spännande jobb med stor utvecklingspotential, detta sker genom individanpassad introduktion, internutbildningar och genom hospitering. Vi erbjuder också flextid, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att du initialt kommer att vara placerad på vårdavdelningen och dagvårdsenheten men det finns möjlighet för dig att utvecklas vidare i din yrkesprofession och på så sätt avancera till hjärtintensiven. Du erhåller utbildning i S-HLR. Arbetet är självständigt och omväxlande och i arbetsuppgifterna ingår fortlöpande observationer samt omvårdnad av hög kvalitet. Du kommer att arbeta med och lära dig medicinteknisk utrustning som erbjuder noggrann monitorering av patienten. Vi har ett nära samarbete med andra hjärtenheter samt undersökningsenheter. Anställningen innebär treskiftsarbete och vi arbetar med önskeschema för att öka flexibiliteten för dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du trivs att arbeta såväl i grupp som självständigt. Vi arbetar i team vilket innebär att vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Du är ambitiös, vill utvecklas och vågar ta ansvar. Du kan prioritera i akuta situationer och har en förmåga att arbeta i ett högt arbetstempo. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke, respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm. Erfarenhet från hjärtsjukvård eller akutsjukvård är meriterande men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. Vill du bli en del av vårt team och bidra till ett gott arbetsklimat är du hjärtligt välkommen med din ansökan till oss! Urval och tillsättning sker löpande.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Thoraxcentrum
Omfattning
Heltid
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-07
Ansök senast
2021-09-26
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html

Upplysningar

  • Niklas Magnusson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 51 11

Ansökan

Referensnummer: A1052646
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?