Undersköterska till Öron-, Näs- och Halskliniken i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Öron- Näs- och Halskliniken bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. Kliniken består av två öron- näs- och halsmottagningar, hörselvård, tolkcentral, logopedmottagningar, en operationsavdelning i Karlshamn samt en operationsavdelning och dagkirurgisk avdelning i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete på öron- näs- och halsmottagningen i Karlshamn. Som undersköterska arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter på läkarmottagningen, arbetar på mottagningens operationsavdelning samt genomför undersökningar som näsflödesmätningar, yrsel- och snark utredning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete och arbete på operationsenhet är meriterade men inget krav. Att fungera i team och bygga relationer ser vi som viktiga bitar i att lyckas på arbetsplatsen. Att vara positiv och kunna arbeta självständigt är viktiga delar i teamet på mottagningen varför vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Öron-, näs- och halskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Schema
Tjänstgöring enligt schema. Verksamheten bedrivs under dagtid, måndag till fredag
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-21
Ansök senast
2019-11-10
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Petra Ersson
  Avdelningsschef
  Telefon: 0455-73 52 07
  E-post: Petra Ersson
 • Anna Lilja
  Repr Kommunal
  Telefon: 0455-73 52 08

Ansökan

Referensnummer: A910129
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.