Akutavdelningen i Karlshamn söker undersköterska

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Akutavdelningen i Karlshamn tar emot patienter via ambulans, bedömningsbil eller med remiss från mottagning eller vårdcentral. Vi har ett få antal vårdplatser för patienter med övervakningsbehov och ett mobilt team. Alla våra patienter har ett övervakningsbehov vilket innebär att du kommer använda en hel del övervakningsutrustning och bör vara intresserad av teknisk utrustning. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt handla om omvårdnad av patienter, monitorering med hjälp av övervakningsutrustning, provtagning, steril uppdukning och att assistera sjuksköterska/läkare. Undersköterskan har den centrala rollen för omvårdnadsronderna som vi påbörjat under hösten 2018. Omvårdnadsronden är ett steg närmare den personcentrerade vården där vi utgår från den enskildes behov.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på Akutavdelningen får du mycket varierande och stimulerande arbetsuppgifter där du ges möjlighet att växa in i din yrkesroll. Dina arbetsuppgifter kommer på sikt vara mycket skiftande med mottagningsarbete och avdelningsarbete/observationsdel. Du ges möjlighet att utvecklas i din egen takt eftersom vi när det gäller vår personal har ett personcentrerat tänk där vi utgår från individen. Du kommer få en introduktion i varje del på avdelningen av erfaren personal och utifrån vårt introduktionsprogram. Vi tillämpar individuell verksamhetsbaserad schemaläggning med rotationstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker undersköterskor med erfarenhet från akutsjukvård och/eller specialistutbildning inom akutsjukvård som är meriterande. Du skall ha en god samarbetsförmåga, en positiv inställning samt vara flexibel och ansvarstagande i dina arbetsuppgifter. Du skall trivas med tempoväxlingar och tycka att det gör arbetet stimulerande och omväxlande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Akutkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Schema
Dygnet runt verksamhet som innebär tjänstgöring dag, kväll, natt och helg.
Antal platser
1
Publicerad
2019-11-15
Ansök senast
2019-11-30
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Eva Åsheden
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-732093
  E-post: Eva Åsheden
 • Nina Gryth
  Kommunal
  Telefon: 0454-73 10 00 (via växel)
  E-post: Nina Gryth

Ansökan

Referensnummer: A915843
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.