Medicinsk sekreterare till Habiliteringen i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Habiliteringen i Blekinge är en specialistverksamhet som erbjuder insatser till personer i alla åldrar med varaktiga, medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som intellektuell funktionsnedsättning, rörelsehinder eller diagnos inom autism. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona men ser sig som en habilitering med ett gott och nära samarbete mellan avdelningarna. När du kommer till oss möts du av ett stort engagemang och stolthet över det arbete vi utför på habiliteringen. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och varierande arbete tillsammans med engagerade medarbetare i olika professioner, såsom arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, specialpedagog, logoped, sjuksköterska, dietist och läkare. Våra jobb är roliga, komplexa och intressanta. Vi vill göra skillnad och skapa mervärde för personer med funktionsnedsättning. Som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet till kontinuerligt lärande och utveckling. Nu söker vi en medicinsk sekreterare med placering i Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Medicinsk sekreterare har en viktig funktion i kontakten med patienter och är verksamhetens ansikte utåt. Utöver medicinsk dokumentation ingår receptionsarbete och sedvanliga sekreteraruppgifter såsom kallelser, skriva diktat, bokningar, registreringar, statistik och remisshantering i arbetsuppgifterna. Som medicinsk sekreterare på habiliteringen är du en naturlig del i arbetet runt patienterna. Viss del av tjänsten kan innebära att vara ett administrativt chefsstöd samt att bistå i administrativa uppgifter. Vi ser dig och din kompetens som en viktig del i vårt utvecklingsarbete som under 2020 kommer att gå in i en ny fas. Vi vill att du som medicinsk sekreterare bidrar med dina perspektiv och dina idéer i arbetet med att utveckla vår verksamhet. Som sekreterare hos oss får du en stabil introduktion av erfarna kollegor. Vår målsättning är att du ska få den bästa starten för att kunna bidra på bästa sätt med din kunskap och kompetens.

Kvalifikationer

Läkarsekreterar- eller medicinsk sekreterarexamen. Du ska vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. KY/YH- och kodningsutbildning samt erfarenhet som systemförvaltare är meriterande. Du som söker skall ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt. Meriterande är kunskaper i vårdadministrativa systemet NCS cross. För att trivas hos oss är det viktigt att du är flexibel och trivs med att hantera varierande arbetsuppgifter. Att bidra till ett gott samarbete är naturligt för dig och du ser dig och dina kollegor som ett team. Som person är du bra på att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser gärna att du genom att strukturera och planera ditt arbete hanterar arbetets mångsidiga uppdrag vilket gör dig stresstålig och självständig. Som medicinsk sekreterare inom habiliteringen får du en serviceinriktad och samordnande roll i den administrativa delen av teamarbetet, och det är viktigt med en hög grad av kontinuitet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort erfordras. Till denna anställning tillämpar vi löpande rekrytering, så skicka in din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Habilitering
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Varaktighet
6 månader eller längre
Antal platser
1
Publicerad
2020-02-10
Ansök senast
2020-03-01
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Malin Åkergård
  Avdelningschef Habiliteringen Kmn
  Telefon: 0454-73 21 65
 • Linda Svensson
  Avdelninsgchef Habiliteringen, Karlskrona
  Telefon: 0455-73 43 92
 • Anette Zander Tigerman
  Medicinsk sekreterare Karlshamn
  Telefon: 0454-73 21 83

Ansökan

Referensnummer: A933175
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.