Överläkare/specialistläkare Kvinnokliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Kvinnokliniken bedriver verksamhet i hela Blekinge, med gynmottagningar i Karlskrona och Karlshamn, kvinnohälsovård i alla kommuner, operationsverksamhet, gynekologisk vårdavdelning, förlossningsavdelning och BB-avdelning i Karlskrona. Tillsammans är vi cirka 200 medarbetare. Vi söker dig som har intresse av ett stimulerande och omväxlande arbete. Du erbjuds ett spännande och meningsfullt arbete där din insats är betydelsefull och du har goda möjligheter att utveckling inom ditt yrke som specialistläkare. Hos oss på kvinnokliniken arbetar du nära till kompetenta kollegor för handledning, råd och stöd. Det är viktigt för oss med goda arbetsförhållanden och vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö med möjlighet till utveckling för våra anställda.

Arbetsbeskrivning

Vi bedriver en bred verksamhet inom gynekologi, obstetrik och kvinnohälsovård. Goda utvecklingsmöjligheter finns inom gynekologi, obstetrik och kvinnohälsovård. Målet är att upprätthålla och förbättra vår goda kvalité. Goda möjligheter till att utveckla team finns inom benign kirurgi, urogynekologi, onkologiskt inriktad gynekologi, endometrios, infertilitetsverksamhet. Jourarbete ingår. Vi har en del pensionsavgångar framför oss de närmsta åren och för att möta dessa behöver vi nu rekrytera överläkare/specialistläkare.

Kvalifikationer

Specialistkompetens inom gynekologi/obstetrik. Du ska ha en god kommunikationsförmåga och vilja bidra till ett gott samarbete och utvecklingsarbete på kliniken. Bakjourskompetens är meriterande liksom gynonkologisk kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Efter överenskommelse
Antal platser
2
Publicerad
2021-05-12
Ansök senast
2021-08-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Bodil Ehn
  Verksamhetschef Kvinnokliniken
  Telefon: 0455-73 46 11
 • Ellen Hultman
  ST-läkare, Läkarförbundet
  Telefon: 0455-73 10 00, VXL
 • Gabriella Nilsson
  ST-läkare, Läkarförbundet
  Telefon: 0455-73 10 00, VXL

Ansökan

Referensnummer: A1030243
Ansök

Övrig information

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Vid tillsvidareanställning medföljer en skyldighet att krigsplaceras.
Hjälpte informationen på sidan dig?